diana deac pandele

PRESEDINTE DE JURIU

JURAT CAT. 2

CATEGORIE DANS

ACRODANCE

RESEDINTA

Bucuresti, Romania

DATE DE CONTACT

qr-1610718633763

DESCRIERE

Ma numesc Olga Stamate, am 25 de ani si sunt antrenoare in cadrul clubului Glorio Sport. Suntem campioni nationali si internationali la acro dance, o categorie care prinde contru din ce in ce mai mare in Romania. Performanta reprezinta pentru mine un criteriu pentru a reusi si pentru a obtine cele mai bune rezultate.
Am practicat gimnastica artistica de performanta si gimnastica aerobica timp de 14 ani. Pasiunea pentru sport inca continua prin faptul ca am ales sa traiesc o viata plina de bucurie si magie. Sunt acrobat la Circul Metropolitan din Bucuresti, salvamar in cadrul academiei Salvalife si instructor de echitatie la centrul Western Ranch. Sunt absolventa a Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport cu calificarea de masterand in Stiinta Sportului si Educatiei Fizice.
Am ales sa fiu antrenoare datorita emotiilor pe care le-am trait atat pe scena cat si in spatele ei. Acestea fiind spuse, astept cu nerabdare sa ne intalnim pe scena, acolo unde conteaza cine esti cu adevarat.