andrei ichim

JURAT CAT. 1

CATEGORIE DANS

OPEN

RESEDINTA

Iasi, Romania

DATE DE CONTACT

qr-1610734394086

DESCRIERE

Andrei Ichim, antrenor acreditat de Federația Natională de Dans Sportiv, absolvent al Școlii de Antrenori de Dans Sportiv ”Mirona” , fost dansator de performantă, triplu finalist al Campionatului Național al României de dans sportiv și membru al lotului național. De asemenea a terminat masteratul în psihologie și a urmat cursuri de specializare în Psihologia Sportului.
Dansator de clasă S (cea mai înaltă în dansul sportiv) atât la dansurile standard cât și la cele latino a reprezentat România la numeroase concursuri internaționale, acumulând peste 80 de trofee și medalii.
Acesta e fondatorul și directorul companiei Ikim Arts Academy, una dintre cele mai mari academii de arte din Iași și unul dintre cei mai urmăriți profesori de dans din mediul online cu peste 200.000 de urmăritori pe rețelele sociale. Momentele create de către Andrei și echipa sa de profesori au excelat în aria OPEN – cu peste 50 de podiumuri la această categorie.
Pe lângă cariera de dansator, profesor și manager, a jurizat numeroase competiții naționale înțelegând în profunzime domeniul dansului în toate aspectele sale.